Jump to content

Sky Slate Blueberry Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate
Photo

CMDret - Capture Output from Console [CMD]


  • Please log in to reply
22 replies to this topic
corrupt
  • Members
  • 2558 posts
  • Last active: Nov 01 2014 03:23 PM
  • Joined: 29 Dec 2004

This link at top of thread seems to be broken (today)

http://home.cogeco.c...rupt/cmdret.zip

Has the new dll version of CMDret replaced the above?
I downloaded the dll version o.k. (found by searching on subject "pipes").

Strange... The link should be ok now. Thanks :) .

dragonfly
  • Members
  • 21 posts
  • Last active: Jul 27 2008 09:33 PM
  • Joined: 09 Jun 2005
Got it now .. thanks ..

esromneb
  • Members
  • 50 posts
  • Last active: Oct 28 2006 07:02 PM
  • Joined: 06 Jan 2006
I'm having problems running CMDret from an actual cmd window. Can anybody help me? More detials here:

http://www.autohotke...opic.php?t=7871

Thanks!

AgentSmith15
  • Members
  • 37 posts
  • Last active: Jan 05 2009 07:52 AM
  • Joined: 06 May 2005
How does CMDret differ than using for example "ipconfig /all >> c:\ipconfig.txt" ?

toralf
  • Moderators
  • 4035 posts
  • Last active: Aug 20 2014 04:23 PM
  • Joined: 31 Jan 2005
you do not have to read and delete the file, it is already on the clipboard.
Ciao
toralf
 
I use the latest AHK version (1.1.15+)
Please ask questions in forum on ahkscript.org. Why?
For online reference please use these Docs.

esromneb
  • Members
  • 50 posts
  • Last active: Oct 28 2006 07:02 PM
  • Joined: 06 Jan 2006
Sorry to nit-pick, but stdout goes directly into a control, not the clipboard. Your board says un-corrupted. Sorry :wink:

corrupt
  • Members
  • 2558 posts
  • Last active: Nov 01 2014 03:23 PM
  • Joined: 29 Dec 2004
Although CMDret.exe can be handy, I just thought I'd mention that CMDret.dll is currently considered to be an updated version. I will likely release an updated version of CMDret.exe soon though... :)

fogus
  • Members
  • 87 posts
  • Last active: Nov 08 2012 08:01 PM
  • Joined: 28 Mar 2007
Could this be used for two way communication with a python script or is this for one way communication only?
~fogus