Welcome and if you need help

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :| :mrgreen: :geek: :ugeek: :arrow: :angel: :clap: :crazy: :eh: :lolno: :problem: :shh: :shifty: :sick: :silent: :think: :thumbup: :thumbdown: :salute: :wave: :wtf: :yawn: :facepalm: :bravo: :dance: :beard: :morebeard: :xmas: :HeHe: :trollface: :cookie: :rainbow: :monkeysee: :monkeysay: :happybday: :headwall: :offtopic: :superhappy: :terms: :beer:
View more smilies

BBCode is ON
[img] is OFF
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Welcome and if you need help

Re: Welcome and if you need help

Post by andrey_jb15 » 19 Sep 2019, 15:41

Hello

I'm sorry if I'm doing anything wrong, I'm new to the forum and to automation.

I'm using Pulover's Macro Creator. In my current project, which I use a lot, I have many tabs (+- 120). They all have small pieces of commands for the many different actions I need.

My problem is when I started using "GoTo". If i put in one tab to "GoSub" another, it goes and does then comes back and continues. However, I needed to include many picture searches and put "If" commands in the "Child" tab, and then I included if not found, GoTo the beginning again "beginning of the Child tab".

Problem: This last GoTo interrupted the "Mother" tab GoTO, and the command stop after "Child" tab finishes.

How can I make it go back to the Mother tab and continue?

OBS: Sorry for the massage boxes, they were supposed to be funny...


These are the lines I have:
Mother:
Gosub, WhatsSelectWindow
Gosub, WhatsSearchName
Gosub, WhatsSelectTextField
Gosub, TXTWeMissedYou
Gosub, WhatsCopyFirstName
Gosub, WhatsSelectTextField
Send, {Escape}
Sleep, 10
Gosub, WhatsSubstituteXxxx


Child:
LabelWhaytsSearchName2:
CoordMode, Pixel, Window
ImageSearch, FoundX, FoundY, 0, 0, 1920, 1080, C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163841.png
CenterImgSrchCoords("C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163841.png", FoundX, FoundY)
If ErrorLevel = 0
Click, %FoundX%, %FoundY% Left, 1
If ErrorLevel
{
CoordMode, Pixel, Window
ImageSearch, FoundX, FoundY, 0, 0, 1920, 1080, C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163924.png
CenterImgSrchCoords("C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163924.png", FoundX, FoundY)
If ErrorLevel = 0
Click, %FoundX%, %FoundY% Left, 1
Sleep, 10
Goto, LabelWhaytsSearchName2
}
Sleep, 300
Send, {Control Down}{v}{Control Up}
Sleep, 300
Send, {Enter}
Sleep, 10
LabelWhasSerchName:
CoordMode, Pixel, Window
ImageSearch, FoundX, FoundY, 0, 0, 1920, 1080, C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919164555.png
CenterImgSrchCoords("C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919164555.png", FoundX, FoundY)
If ErrorLevel = 0
Click, %FoundX%, %FoundY%, 0
Sleep, 10
If ErrorLevel = 0
{
MsgBox, 0, You fuking retard. Another error,
(LTrim
ctr + space
Error in search name whats
)
}
Else
{
CoordMode, Pixel, Window
ImageSearch, FoundX, FoundY, 0, 0, 1920, 1080, C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163841.png
CenterImgSrchCoords("C:\Users\Andrey\OneDrive\Wizard\Fosters\Macros\Shots\Screen_20190919163841.png", FoundX, FoundY)
If ErrorLevel = 0
Click, %FoundX%, %FoundY% Left, 1
If ErrorLevel
{
Goto, LabelWhasSerchName
}
}
Send, {Control Down}{v}{Control Up}
Sleep, 10

Re: Welcome and if you need help

Post by someguyinKC » 25 Oct 2018, 13:12

I've posted two new posts and I cannot find them anywhere. Is there a delay in posting them live?

Re: Welcome and if you need help

Post by Off Topic » 24 Oct 2017, 19:22

Thanks! Image

Re: Welcome and if you need help

Post by joedf » 24 Oct 2017, 16:33

Go ahead and bump. We have no rules on necro-posting either. :+1:

Re: Welcome and if you need help

Post by Off Topic » 24 Oct 2017, 13:23

Image Hello, what's the local etiquette for bumping posts, if I don't get a response for an Ask For Help thread for a couple days and it gets pushed back a few pages? Is there a recommended amount of time (like "three days") before doing this?

I saw bumping mentioned in the FAQ, but it kind of makes it sound board-specific and I didn't see any actual timeframes mentioned.

Re: Welcome and if you need help

Post by joedf » 13 Oct 2017, 21:11

cool :+1:

Re: Welcome and if you need help

Post by ronaldl » 12 Oct 2017, 21:48

joedf wrote:I just reviewed and approve your post, ronaldl. Sorry it might be a bit slow sometimes. You just need a few posts till (less than 5 i think), you can then post without approval.
Thanks Joedf. I didn't notice any information regarding the post approval or I would have waited patiently. :P Okay this is post #3 then. hehe.

Re: Welcome and if you need help

Post by joedf » 12 Oct 2017, 14:02

I just reviewed and approve your post, ronaldl. Sorry it might be a bit slow sometimes. You just need a few posts till (less than 5 i think), you can then post without approval.

Re: Welcome and if you need help

Post by ronaldl » 12 Oct 2017, 13:00

i'm new to forums. I don't know if there is a limit to my posting for review... but i can't seem to post successfully. At least that is what it appears to me. But next day i see my post. I tried to reply but it seems to fail when i submit... i guess i'll wait till tomorrow to see if this will resolve to an actual reply.

Can anybody tell me if this may be a feature for reviewing new user posts?

Re: Welcome and if you need help

Post by 4GForce » 18 Mar 2017, 10:06

That was quick !
SubStr("Tank you!", 1, 4)

Re: Welcome and if you need help

Post by tank » 18 Mar 2017, 07:07

Code: Select all

substr()
that mmight have been my fault. Should be resolved now

Re: Welcome and if you need help

Post by just me » 18 Mar 2017, 04:26

Re: Welcome and if you need help

Post by 4GForce » 18 Mar 2017, 03:59

nnnik wrote:I can confirm this
I mean I don't want to point fingers ... forgive my poor english but ...
This was posted before Tank fixed the slow forum issue: https://autohotkey.com/boards/viewtopic ... 45#p137845 ( And it contains SubStr )
Tank post: https://autohotkey.com/boards/viewtopic ... 49#p137849
It's probably a necessary drawback or just me with bad hunch.
Hope that helps troubleshooting the issue.
Thank you for your time !

Re: Welcome and if you need help

Post by nnnik » 18 Mar 2017, 03:39

I can confirm this

Re: Welcome and if you need help

Post by 4GForce » 18 Mar 2017, 02:07

Hi,
I was trying to reply to this post: https://autohotkey.com/boards/viewtopic.php?f=5&t=29313
I copy/pasted some of his code and was trying to add a code block to my response but after narrowing it down this part ( see below ) gets me a weird message.
I'm pretty sure I already used SubStr in a previous post.
Actually I just realised it also happens when its not even in a

Code: Select all

 block.
 
This ...
[img]https://cloud.githubusercontent.com/assets/25257792/24069777/daef7676-0b86-11e7-920b-af21fa2c25ed.png[/img]

Gets me this ...
[img]https://cloud.githubusercontent.com/assets/25257792/24069819/b2790e18-0b87-11e7-8aca-a7be1ffb1739.png[/img]

Thank you.

Re: Welcome and if you need help

Post by joedf » 05 Jan 2017, 16:31

No such script currently exists to my knowledge.
You probably will have to write such as script. If you need help, please post your questions in the "Ask For Help" Section:
https://autohotkey.com/boards/viewforum.php?f=5

Re: Welcome and if you need help

Post by vijay666 » 03 Jan 2017, 22:55

Hi! may i know what script i can use for Razer Macro Seconds Delay on Letter R? Using Autohotkey

Re: Welcome and if you need help

Post by tank » 18 Oct 2016, 17:08

Are you working from a device that responds to port web based requests?

Re: Welcome and if you need help

Post by arrrghhh » 18 Oct 2016, 08:45

joedf wrote:You sure you're not using a proxy or TOR?
I never answered that question previously, and I am positive I am not using TOR. At work, we could be on a proxy - I don't think we are, but I'll doublecheck. I'm definitely not at home, and I had the issue in both locations the other day.

Top