Search found 1444 matches

by Xtra
7 minutes ago
Forum: Bug Reports
Topic: Bug? Abnormal order of evalutation in associative array
Replies: 1
Views: 40

Re: Bug? Abnormal order of evalutation in associative array

Before the object is created you are overwriting the vPath variable. This causes the values to be the same when the object is created. simplified example of variable overwriting: item := Object("key1",var:=1,"key2",var:=2,"key3",var:=3) msgbox % item.key1 " , " item.key2 " , " item.key3 Either chang...
by Xtra
Today, 06:10
Forum: Ask For Help
Topic: Script not running at the told speed
Replies: 3
Views: 144

Re: Script not running at the told speed

Read here: SetTimer PeriodOnOffDelete Default: If this parameter is blank and: 1) the timer does not exist: it will be created with a period of 250 . Timer precision: Due to the granularity of the OS's time-keeping system, Period is typically rounded up to the nearest multiple of 10 or 15.6 millisec...
by Xtra
Yesterday, 16:30
Forum: Ask For Help
Topic: Sleep Function is not sleeping. Topic is solved
Replies: 5
Views: 196

Re: Sleep Function is not sleeping. Topic is solved

Could be getting interrupted from another Thread . Example: #NoEnv start := A_TickCount SetTimer, interupt, -250 Sleep 60000 MsgBox % A_TickCount - start ExitApp interupt: MsgBox, Sleep interrupt return Run and when message box is open double click ahk icon and look at the last executed lines.
by Xtra
14 Nov 2019, 23:06
Forum: Ask For Help
Topic: Having odd issues with ToolTip
Replies: 22
Views: 690

Re: Having odd issues with ToolTip

Try this for your script.ahk #NoEnv #SingleInstance, On #Persistent ; ----------------- VARS ----------------- | global paused := False global stop := False OnMessage(0x5151, "MessageReceived") ; Handle messages from the window manager. SetTimer, status, 1000 ; ------------ SCRIPT COMMS ------------...
by Xtra
14 Nov 2019, 20:55
Forum: Ask For Help
Topic: Having odd issues with ToolTip
Replies: 22
Views: 690

Re: Having odd issues with ToolTip

You should post your complete script so anyone can diagnose the issue. because simply opening this window is fixing the script. Sounds like your script only works when the ahk script window is active? Something fishy there. If I remove the include, I see nothing even if I refresh it while looping Ma...
by Xtra
14 Nov 2019, 20:23
Forum: Ask For Help
Topic: Having odd issues with ToolTip
Replies: 22
Views: 690

Re: Having odd issues with ToolTip

Im going to assume you are double clicking the right ahk icon the receiver script not the sending/controller script?
One will not show what the other is doing. If you cant see the last executed lines something is wrong. Press F5 to refresh.
by Xtra
14 Nov 2019, 18:25
Forum: Ask For Help
Topic: Having odd issues with ToolTip
Replies: 22
Views: 690

Re: Having odd issues with ToolTip

When the script is not working as intended double click the AHK icon in the system tray and see the last executed lines.
This should show where and why its stuck.
I would also changed the var named pause to something else as it is an AHK command. Try naming that var Paused instead.
by Xtra
14 Nov 2019, 16:19
Forum: General Discussion
Topic: Array-related terminology: values vs. elements
Replies: 5
Views: 284

Re: Array-related terminology: values vs. elements

Code: Select all

for Cat, Forum in ahk := {E: "E", A: "S", S: "", Y: "Y"}
    vote := Forum vote
MsgBox, 4096, Cat Forum, % vote
by Xtra
14 Nov 2019, 15:41
Forum: Ask For Help
Topic: Having odd issues with ToolTip
Replies: 22
Views: 690

Re: Having odd issues with ToolTip

To clear a tooltip try changing:
ToolTip, , 0
to
ToolTip

To clear the first tooltip when you have multiple tooltips:
ToolTip,,,,1

Note: you can have 1-20 tooltips total
See: ToolTip

HTH
by Xtra
10 Nov 2019, 21:08
Forum: Ask For Help
Topic: Struggling to work with multiple flags/conditions
Replies: 9
Views: 229

Re: Struggling to work with multiple flags/conditions

You need a Return for each of your gosub routines otherwise SendA: label does not stop when its completed it falls through and runs SendB:
Fix that first and then any other issues can be addressed. (if needed)
by Xtra
10 Nov 2019, 20:59
Forum: Ask For Help
Topic: Selenium to make it work
Replies: 1
Views: 87

Re: Selenium to make it work

driver:= ComObjCreate("Selenium.WebDriver") Above is not valid for this selenium version. use: driver := ComObjCreate("Selenium.ChromeDriver") ; Start with Chrome You will also want to make sure you have the matching chrome driver for the chrome version. You can get that here: https://sites.google....
by Xtra
07 Nov 2019, 03:50
Forum: Ask For Help
Topic: ImageSearch doesn't properly work with specific images
Replies: 11
Views: 451

Re: ImageSearch doesn't properly work with specific images

I see no mention of checking ErrorLevel. When the imagesearch fails capture that image again and try with the new image. Be mindful of mouse over color changes etc. If your sidebar / overlay or whatever is rendered on the screen its possible there are several variants of whats can be displayed and t...
by Xtra
04 Nov 2019, 16:10
Forum: Ask For Help
Topic: I need help with simple code
Replies: 2
Views: 111

Re: I need help with simple code

ExitApp:Esc is not a hotkey correctly written. Suspend, Toggle is probably not helping either Try this shorter version of your script: #NoEnv Esc::ExitApp XButton1:: SendString("/home zarobek{enter}") sleep, 8000 Loop 150 { Send, d send, {RButton} Sleep 30 } sleep, 3000 SendString("/warp sklep{ente...
by Xtra
03 Nov 2019, 16:53
Forum: Ask For Help
Topic: PixelSearch is supposed to be more accurate than this, right? Topic is solved
Replies: 5
Views: 150

Re: PixelSearch is supposed to be more accurate than this, right? Topic is solved

Here is a test script to get coords and put code into clipboard. #NoEnv CoordMode, Mouse, Client CoordMode, Pixel, Client p:: ToolTip % tipString := "PixelSearch, foundX, foundY, " KeyWait, % A_ThisHotkey MouseGetPos, X1, Y1 ToolTip % tipString .= X1 . ", " . Y1 . ", " KeyWait, % A_ThisHotkey, D Key...
by Xtra
03 Nov 2019, 16:36
Forum: Ask For Help
Topic: PixelSearch is supposed to be more accurate than this, right? Topic is solved
Replies: 5
Views: 150

Re: PixelSearch is supposed to be more accurate than this, right? Topic is solved

The window you want to PixelSearch will need to be active (on top) if you want to use Client coordinates. + CoordMode, Pixel, Client If you are clicking the found pixel position also use: CoordMode, Mouse, Client When getting the coordinates to use for the PixelSearch make sure the window is active ...
by Xtra
03 Nov 2019, 14:53
Forum: Gaming
Topic: a great performance hit when using Gdip_BitmapFromHWND(hwnd)
Replies: 9
Views: 575

Re: a great performance hit when using Gdip_BitmapFromHWND(hwnd)

@Xtra for some reason I get a huge performance hit using pixelsearch/pixelgetcolor with D3. On the other hand, using Gdi+ doesn't affect the game's performance at all. It could be with how you are using it. If you are running a loop with no sleep just about anything will cause a game to lag. Its be...
by Xtra
01 Nov 2019, 14:18
Forum: Ask For Help
Topic: hard drive spin up time Topic is solved
Replies: 6
Views: 290

Re: hard drive spin up time Topic is solved

or Change your power profile to:

Code: Select all

- High Performance
    - Hard Disk
        - Turn off hard disk after
            Setting: Never
by Xtra
01 Nov 2019, 13:13
Forum: Offtopic
Topic: « What's on your mind? »
Replies: 4242
Views: 757469

Re: « What's on your mind? »

OldClipboard is not global
by Xtra
01 Nov 2019, 12:09
Forum: Ask For Help
Topic: MCode from 32bit to 64bit Topic is solved
Replies: 14
Views: 1470

Re: MCode from 32bit to 64bit Topic is solved

Some notes after some testing.

Tics 32bit only function works.
@iseahound's function the 64bit works but 32bit does not work.

Using _FilterColor with or without "uptr" in Tics 32bit function does not work.

This is with Unicode 32 / 64 AHK.

Go to advanced search