autohotkey.com

Discussion about the AutoHotkey Foundation and this website

Forum software prefered

IP Boards thats the forum software found at autohotkey.com
38
21%
PHPBB thats the current forum software found here
136
74%
other? please explain and justify
11
6%
 
Total votes: 185
just me
Posts: 6426
Joined: 02 Oct 2013, 08:51
Location: Germany

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 05:26

lexikos wrote:I think the code boxes are more important, but anyway:
lexikos wrote:
[...] I've installed something else as a temporary alternative to prosilver. Users should be able to select 'Simplicity' within the user control panel, under Board preferences, global settings.
Much better, but a bit too green for me.

Can't quote quotes ATM.
lexikos
Posts: 6445
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 05:29

just me wrote:
lexikos wrote:I think the code boxes are more important, but anyway:
lexikos wrote:
[...] I've installed something else as a temporary alternative to prosilver. Users should be able to select 'Simplicity' within the user control panel, under Board preferences, global settings.
Much better, but a bit too green for me.

Can't quote quotes ATM.
What do you mean about the quotes?
GeekDude
Posts: 852
Joined: 02 Oct 2013, 22:13

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 08:21

I think that using the blue from the logo (0x3F5770) would be much better than all that green

Somewhat like this (It's hard to get everything in my custom stylesheet)
Spoiler
guest3456
Posts: 2546
Joined: 09 Oct 2013, 10:31

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 15:16

GeekDude wrote:I think that using the blue from the logo (0x3F5770) would be much better than all that green

Somewhat like this (It's hard to get everything in my custom stylesheet)
Spoiler
yes 10000x better

User avatar
joedf
Posts: 7131
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 17:00

Very nice GeekDude, I'll apply it, and add codeboxes when I'm off work ;)
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 16GB DDR4 2733 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
User avatar
Learning one
Posts: 133
Joined: 04 Oct 2013, 13:59
Location: Croatia
Contact:

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 17:35

Simplicity really looks much better than prosilver. Green is fine, but blue (from the logo) seems like better option. And also; thank you for your hard work. ;)
lexikos
Posts: 6445
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 19:06

I've changed the colour. It's just a matter of changing a variable in a SASS file and "recompiling" the CSS.
User avatar
joedf
Posts: 7131
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 19:47

Awesome. Working on CodeBox and other things now...
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 16GB DDR4 2733 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
lexikos
Posts: 6445
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: autohotkey.com

09 May 2015, 19:51

I have temporarily deactivated and then reactivated the prosilver style in the hopes that it will automatically push users over to the new default style.

I've already done quite a bit of research into the CodeBox Plus extension and am about to resume work on it myself.
User avatar
joedf
Posts: 7131
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 00:23

@vasili111 Thanks, :)
@lexikos Thanks a lot, for the changes

Ok, i have setup a lightbox mod for Large images, seems to be working ok.
I have updated the codebox mod, now it's using the [codebox] tag instead of the

Code: Select all

[/c] tag.
working on that now...
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 16GB DDR4 2733 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
lexikos
Posts: 6445
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 01:01

As I said I would be, I've been working on the codebox (in a local installation to avoid screwing up the forum). I have worked out how to make it interpret

Code: Select all

 instead of [codebox], though I'm not sure if it will work retroactively. I've also tweaked it to be closer to how it was. Please stop working on the code box, let me know on IRC and I'll take over.
User avatar
joedf
Posts: 7131
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 01:07

ok no problemo, was working on the links in the topbar.
All i have done was install it. ok, ill try to be on IRC tonight for while
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 16GB DDR4 2733 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
_3D_
Posts: 211
Joined: 29 Jan 2014, 14:40

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 01:56

Code field good enough now :bravo: keep it up :bravo:
AHKv2.0 use the future now.
User avatar
joedf
Posts: 7131
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 01:57

way to go for lexikos there! :+1:
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 16GB DDR4 2733 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
Coco
Posts: 771
Joined: 29 Sep 2013, 20:37
GitHub: cocobelgica

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 02:27

Is it normal for the overlay toolbar(the one w/ the IRC Channel/Commands/Tutorial/Download links) to flicker during scrolling, and it usually happens if the cursor is right on the page. It's smoother if the cursor is on the scrollbar.
lexikos
Posts: 6445
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 02:29

It doesn't flicker for me (Chrome 44).
Coco
Posts: 771
Joined: 29 Sep 2013, 20:37
GitHub: cocobelgica

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 02:59

The behavior is erratic, could be my machine. So far everything looks good, thank you for your efforts.
ozzii
Posts: 322
Joined: 30 Oct 2013, 06:04

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 03:06

I just want to thanks all of you for the effort for keeping this forum up.
guest3456
Posts: 2546
Joined: 09 Oct 2013, 10:31

Re: autohotkey.com

10 May 2015, 08:53

Coco wrote:The behavior is erratic, could be my machine. So far everything looks good, thank you for your efforts.
same. flickers for me sometimes, then sometimes not. i can't pin it down exactly when. i'm on Chrome 42 which says is up to date ;)


Return to “About This Community”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests