error message when accepting answer on forum

Discuss issues and requests related with the forum software
User avatar
Tomer
Posts: 314
Joined: 21 Aug 2016, 05:11

error message when accepting answer on forum

27 Oct 2016, 04:44

Error 403 - Access Forbidden

You are not authorised to view this page or directory....

This may be due to the following reasons:-

1.The web server is setup to disable directory listings.


2.You supplied an incorrect user/password when attempting to browse this area.


If you believe you are getting this error message by mistake, please contact the website administrator.



Error message generated by Apache & Sentora.

Thank you for using Sentora to manage your hosting!

For more information and help using Sentora please visit: www.sentora.org.

Kind regards,
Your hosting company.
User avatar
sinkfaze
Posts: 614
Joined: 01 Oct 2013, 08:01

Re: error message when accepting answer on forum

27 Oct 2016, 07:47

It's been reported, once an update can be made it will be fixed.
User avatar
tank
Posts: 2831
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: error message when accepting answer on forum

03 Nov 2016, 06:44

thanks i missed this and will add it to my todo list tonight
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Check Out WebWriter
Thanks Tank :thumbup:
User avatar
lmstearn
Posts: 332
Joined: 11 Aug 2016, 02:32
GitHub: lmstearn
Contact:

Re: error message when accepting answer on forum

14 May 2020, 08:10

This also comes up when using the search box in the archived forums. Was working last year at least.
:arrow: itros "ylbbub eht tuO kaerB" a ni kcuts m'I pleH
User avatar
joedf
Posts: 7731
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: error message when accepting answer on forum

15 May 2020, 09:15

lmstearn wrote:
14 May 2020, 08:10
This also comes up when using the search box in the archived forums. Was working last year at least.
Yes, I am not sure what happened. I think the search was working for me too...

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests