403 old "/community/" forums

Discuss issues and requests related with the forum software
User avatar
tank
Posts: 2855
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: 403 old "/community/" forums

30 Oct 2016, 20:40

hmm something broken in the redirect. Let me know if there are more issues
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Check Out WebWriter
Thanks Tank :thumbup:
Guest
Posts: 56
Joined: 17 Oct 2013, 02:32

Re: 403 old "/community/" forums

31 Oct 2016, 12:49

Some more redirect issues (not saying they should be fixed)

Examples:

http://www.autohotkey.net/~faqbot/faq.html
This page works.

These fails:

http://autohotkey.net/~faqbot/faq.html
-> doesn't work as you're redirected to https://www.autohotkey.com/net/~faqbot/faq.html
(you could argue it isn't supposed to work due to lack of www)

http://www.autohotkey.net/
-> doesn't work, redirected to https://www.autohotkey.com/net/
could probably go to regular homepage?
guest3456
Posts: 3154
Joined: 09 Oct 2013, 10:31

Re: 403 old "/community/" forums

31 Oct 2016, 12:51

i don't think we control .net, that may still be poly's

User avatar
nnnik
Posts: 4480
Joined: 30 Sep 2013, 01:01
Location: Germany

Re: 403 old "/community/" forums

31 Oct 2016, 13:48

He is telling us that the redirect that's set up at https://autohotkey.com/net/ has stopped working.
Recommends AHK Studio

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests