Missing 'Quick Reply' box in Ask for Help subforum?!

Discuss issues and requests related with the forum software
gregster
Posts: 2525
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Missing 'Quick Reply' box in Ask for Help subforum?!

04 May 2019, 21:48

Am I the only one suddenly missing the "Quick Reply" box in "Ask for Help" (other subforums seem unaffected) or is this already part of a new strategy against evil code-tag-usage violators? :shifty:

Workaround for now seems to be to use the "quote" button to get into the "Full Editor" (then of course, you can remove the quote tags if not needed).
Or simply use the Post Reply button :) which I have never really noticed until today :shh:
User avatar
tank
Posts: 2741
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: Missing 'Quick Reply' box in Ask for Help subforum?!

05 May 2019, 16:23

ha ha you guessed right
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Thanks Tank :thumbup:
gregster
Posts: 2525
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: Missing 'Quick Reply' box in Ask for Help subforum?!

06 May 2019, 14:14

I see. I assume you have added a gif or similar - now, people are even adding code tags at the top of their posts that don't even have code in their posts :D . Have seen it multiple times now:
codebox.png
codebox.png (2.85 KiB) Viewed 220 times
I guess, it is still better than no codebox at all ;)

(But of course there are still people who ignore it completely - it will be interesting to see if the correct usage of code tags will rise significantly now)

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests