When I log in to forum, CSS disappears Topic is solved

Discuss issues and requests related with the forum software
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

26 Dec 2020, 22:18

Now the iPhone doesn’t work with prosilver!!
ipad & PC still not working!
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 15:38

Still rubbish for me!
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
User avatar
PuzzledGreatly
Posts: 1048
Joined: 29 Sep 2013, 22:18

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 15:50

It just happened again. 5:45 am, asia. I wonder f it is something to do with time zones and the time of visit. Feels more likely to go wonky early in the morning.
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 17:22

Until this is fixed, can some kind administrator please change my profile 'Board Style' to something that works, please.
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
gregster
Posts: 5853
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 17:25

TAC109 wrote:
27 Dec 2020, 17:22
Until this is fixed, can some kind administrator please change my profile 'Board Style' to something that works, please.
It should be possible for you using this direct link:
https://www.autohotkey.com/boards/ucp.php?i=ucp_prefs&mode=personal

Since it only seems to affect some people at a time, "something that works" might differ for different people.
Edit: Currently, prosilver is also broken for me - but Digi and simplicity seem to work well.
Edit 2: Next morning (Western Europe time), prosilver works again for me.
gregster
Posts: 5853
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 17:40

Why prosilver breaks intermittently and works again on other days, I have no idea, but currently with it broken for me, the Firefox browser console says that the resource https://www.autohotkey.com/boards/styles/prosilver/theme/stylesheet.css?assets_version=339 was blocked because of a MIME-Type-conflict ("text/html").
It also mentions (X-Content-Type-Options: nosniff) and links to this page: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Headers/X-Content-Type-Options
That might give some hints, but why only sometimes and for some people?
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 17:57

@gregster
Thanks for the link. I can now use the forum properly!

For me, prosilver failed consistently on my 2 iPads and PC from 26 December (NZ time), and on my iPhone from 27th.

Hope this can be sorted out soon.
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
JoeSchmoe
Posts: 52
Joined: 08 Dec 2014, 08:58

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 19:13

I switched back to the simplicity theme and everything's been fine for me.
anaglypta
Posts: 7
Joined: 10 Nov 2020, 10:18

Re: When I log in to forum, CSS disappears

27 Dec 2020, 21:04

The forum has multiple servers with different settings. Could it be that?
AHKStudent
Posts: 1055
Joined: 05 May 2018, 12:23

Re: When I log in to forum, CSS disappears

28 Dec 2020, 00:17

it now works for me and I made no changes on my end it just started working as usual even after I logged in, thank you
User avatar
PuzzledGreatly
Posts: 1048
Joined: 29 Sep 2013, 22:18

Re: When I log in to forum, CSS disappears

28 Dec 2020, 03:05

Still bad here, now 5 pm. I'm also using the latest version of Pale Moon (28.17.0).
User avatar
joedf
Posts: 7898
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: When I log in to forum, CSS disappears

28 Dec 2020, 14:02

Oy.... Whackamole situation. I'll take a look when I get back in a few days. Post your approximate CDN region and webbrowser versions thanks :+1:
User avatar
PuzzledGreatly
Posts: 1048
Joined: 29 Sep 2013, 22:18

Re: When I log in to forum, CSS disappears

28 Dec 2020, 19:15

Ok now - 9:14 am [Asia] Pale Moon 28.17.0
User avatar
joedf
Posts: 7898
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: When I log in to forum, CSS disappears

29 Dec 2020, 18:17

Hmm... no downtime,
https://www.cloudflarestatus.com/

I'll look into blocked requests... :think:
Found no blocked requests for your IP... :think: hmmm

Edit: some cpu and IO peaks but nothing major, and no peaks aligning with mentioned time...
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

04 Jan 2021, 15:40

The problem has re-appeared today, using prosilver. I suspect that some incompatible content is causing css to fail at times.@gregster found some failure messages in Firefox that could be investigated (see upthread post).

@joedf do you have some time to check this out? It would be good to get this fixed. :D
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
User avatar
joedf
Posts: 7898
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: When I log in to forum, CSS disappears

05 Jan 2021, 13:32

Okay, thanks. I will look into it tonight with this new information in mind :+1:
User avatar
joedf
Posts: 7898
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: When I log in to forum, CSS disappears  Topic is solved

06 Jan 2021, 10:51

I still could not experience this issue... :think:
For the time being, I have set prosilver as my default theme and will wait for when it hopefully might happen for me.

As for MIME type, I dont believe we are doing anything with them. I would imagine a default configuration should work fine, especially for something like css files...

Edit: possibly related - https://community.cloudflare.com/t/error-was-blocked-due-to-mime-type-text-html-mismatch/110250
https://community.cloudflare.com/t/incorrect-mime-type-returned-from-cloudflare/202060

Edit: It seems we are already on "standard" caching level. That said, I have did a custom purge on the following. Hopefully this fixes the issue.

Code: Select all

https://www.autohotkey.com/boards/styles/prosilver/theme/stylesheet.css?assets_version=339
https://www.autohotkey.com/boards/styles/prosilver/theme/stylesheet.css
TAC109
Posts: 632
Joined: 02 Oct 2013, 19:41
Location: New Zealand

Re: When I log in to forum, CSS disappears

06 Jan 2021, 16:36

Currently prosilver is working for me, too.
@joedf Thanks for your efforts in trying to solve this problem! :thumbup:
My scripts:-
XRef - Produces Cross Reference lists for scripts
ReClip - A Text Reformatting and Clip Management utility
User avatar
joedf
Posts: 7898
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: When I log in to forum, CSS disappears

06 Jan 2021, 16:53

Glad to hear it. Let's continue to monitor the situation for another week or so. :+1:

Return to “Forum Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests