SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

The popular SciTE-based AutoHotkey Script Editor
StefOnSteroids
Posts: 63
Joined: 08 Aug 2015, 10:22

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

17 Aug 2016, 23:21

DoomGiver32 wrote:
StefOnSteroids wrote:ATM I am fiddling with toolbar properties. On my hi-resolution monitor those tiny icons are tough on the eyes, almost impossible to operate. I managed to get all font sizes increased, but not the icons. Any chance to replace them with a larger set? 24 or 32px?
Any chance you managed to solve this?
Unfortunately no.
Some programs offer to simply zoom up the icon bar - which results in an ugly, pixelated look, but at least it's operable. Others offer custom sets or allow you replace them with your own icons (SynWrite etc). The most comfortable comply with Windows scaling factors. None of that seems to be possible with SciTE, it is just not suited for large monitors or high res DPI screens. ATM I use Akelpad (it has 48px icons).
user10

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

18 Aug 2016, 05:40

Scite4Ahk shows there is an update. But the site http://fincs.ahk4.net/scite4ahk/ isnt available?
Thanks!
guest-1

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

18 Aug 2016, 06:32

http://fincs.ahk4.net/scite4ahk/ has been down for quite a while, is there another place to download this?
User avatar
TLM
Posts: 1420
Joined: 01 Oct 2013, 07:52
GitHub: TLMcode
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

18 Aug 2016, 19:09

I've let fincs know about this. In the meantime there's the repo: https://github.com/fincs/SciTE4AutoHotkey
for direct help, tweet at me: https://twitter.com/CW_DTech
punchin
Posts: 400
Joined: 17 Jan 2014, 17:54

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

18 Aug 2016, 20:08

When I download the zip from that link and run the setup.ahk all I get is a msgbox that says "Oops".

How do I update/install from there?
User avatar
joedf
Posts: 7341
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

18 Aug 2016, 21:46

hmmm weird... Otherwise we could provide hosting it on this server... :think:
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
vasili111
Posts: 747
Joined: 21 Jan 2014, 02:04
Location: Georgia

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

19 Aug 2016, 07:29

Image
DRAKON-AutoHotkey: Visual programming for AutoHotkey.
User avatar
joedf
Posts: 7341
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

19 Aug 2016, 08:17

@vasili111 http://fincs.ahk4.net/scite4ahk is down.

Turn off auto updates:
Options -> Open User properties

Code: Select all

# Enable/disable SciTE4AutoHotkey automatic updates
automatic.updates=0
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
bobbobaggin
Posts: 18
Joined: 17 Aug 2016, 04:46

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

20 Aug 2016, 23:49

joedf wrote:@vasili111 http://fincs.ahk4.net/scite4ahk is down.

Turn off auto updates:
Options -> Open User properties

Code: Select all

# Enable/disable SciTE4AutoHotkey automatic updates
automatic.updates=0
where to get the latest version ?

the current site is down.
User avatar
joedf
Posts: 7341
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

21 Aug 2016, 00:00

What version do you have?
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
aaffe
Posts: 154
Joined: 16 Jan 2014, 04:23

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

22 Aug 2016, 01:14

I am on 3.00.6.01. I have the same messagebox as vasili111
User avatar
poena_dare
Posts: 9
Joined: 05 Jul 2014, 09:07

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

22 Aug 2016, 08:05

bobbobaggin wrote:the current site is down.
Technically the site is up, but all the pages are missing.

Oh well. Damn fine editor.

Now I have to dig through those prefs to find the update checking option.
User avatar
joedf
Posts: 7341
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

22 Aug 2016, 19:09

3.00.6.01 is the latest version.
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
User avatar
evilC
Posts: 4742
Joined: 27 Feb 2014, 12:30

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

23 Aug 2016, 17:28

Code: Select all

if(version_number_stored_in_text_file_on_web_server != "3.00.6.01"){
	msgbox % "Please go on the AHK forums and ask for a new version"
}
This is all that is happening here, folks. There is no new version - fincs' site is just down so it is getting an empty string back, which does not match the running version.
User avatar
TLM
Posts: 1420
Joined: 01 Oct 2013, 07:52
GitHub: TLMcode
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

23 Aug 2016, 19:15

As of right now the server is being worked on.
Here's a temp location: http://fincs.ahk4.me/scite4ahk

Refrain from pointing any auto updaters to the archive.
for direct help, tweet at me: https://twitter.com/CW_DTech
User avatar
poena_dare
Posts: 9
Joined: 05 Jul 2014, 09:07

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

23 Aug 2016, 19:40

Just as I found the auto.update=1 string.
User avatar
joedf
Posts: 7341
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

23 Aug 2016, 20:49

@TLM you've managed to contact finds? :0 :)
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500 @ 4.00 GHz, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz, NVIDIA GTX 1060 6GB | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
User avatar
tank
Posts: 2775
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: SciTE4AutoHotkey v3.0.06.01 [Updated October 12 2014]

23 Aug 2016, 23:44

Fincs last posted over a year ago
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Check Out WebWriter
Thanks Tank :thumbup:

Return to “SciTE4AutoHotkey”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests