[AHK v1] Bug: AhkThread() Title parameter doesnt work Topic is solved

Post AHK_H specific scripts & libraries and discuss the usage and development of HotKeyIt's fork/branch
swagfag
Posts: 2593
Joined: 11 Jan 2017, 17:59

[AHK v1] Bug: AhkThread() Title parameter doesnt work

12 Jan 2019, 20:13

Code: Select all

T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox % A_Args[1]", "helloworld", "Title") ; error script file not found
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox % A_Args[1]", "helloworld", "Title", false) ; error script file not found
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox % A_Args[1]", "", "Title") ; doesnt appear to do anything
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox % A_Args[1]", "", "Title", false) ; doesnt appear to do anything
is something wrong with AhkThread()'s signature on v1, i cant get its Title parameter to work

Code: Select all

AhkThread([ScriptOrFile, Parameters, Title, ScriptIsFile, DllToUse])
bizarre things are happening on v2 as well:

Code: Select all

T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox A_Args[1]", "helloworld", "Title") ; A_Args[1] := 'helloworldTitle'
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox A_Args[1]", "helloworld", "Title", false) ; A_Args[1] := 'helloworldTitle'
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox A_Args[1]", "", "Title") ; A_Args[1] := 'Title'
T := AhkThread("#Persistent`nMsgBox A_Args[1]", "", "Title", false) ; A_Args[1] := 'Title'
these all work and the title get set correctly, but now the Title parameter is also mysteriously tacked onto A_Args[1]
HotKeyIt
Posts: 1849
Joined: 29 Sep 2013, 18:35
Contact:

Re: [AHK v1] Bug: AhkThread() Title parameter doesnt work  Topic is solved

13 Jan 2019, 12:05

Title is not available for v1.
There was a bug in v2 and is fixed now ;)

Return to “AutoHotkey_H”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests