Page 2 of 2

Re: Formatted Text via RichEdit and TOM - by just me

Posted: 26 Feb 2019, 13:25
by burque505
Hi Marius, I'll check that out when I get a few minutes, but in the meantime maybe you don't have CLR.ahk. Here it is.

Re: Formatted Text via RichEdit and TOM - by just me

Posted: 26 Feb 2019, 14:59
by robodesign
I tested your script. It is working now.

But... it is forcing Windows 10 to switch back to the default keyboard layout.

Anyways, i was mistaken.... I did not fix the right alignment issue i had.... when you get to this, please test this.

Basically, i have a fixed size single-line RichEdit and when I set it to right, it does not «obey» ;-).

Best regards, Marius.

Re: Formatted Text via RichEdit and TOM - by just me

Posted: 26 Feb 2019, 19:55
by burque505
Marius, just me is the author and expert for this, my knowledge of it is limited. However, I suggest you look at line 706 et seq. of Class_RichEdit.ahk. If I read this correctly, the object you pass with SetStyles(Styles) MUST contain one or more of the keys in the static associative array "SES". I have never tried this, but you could modify the associative array SES if none of the key:value pairs suit you. All you can do is break it :)

When I get more time I'll see if I can do something with it. Up to my efforts have yielded no results worth mentioning.

Should we move this discussion to OSD, or another topic? What do you think?

Re: Formatted Text via RichEdit and TOM - by just me

Posted: 27 Feb 2019, 03:41
by robodesign
Hello!

Okay, thanks .... I will play with it some more...

Yes, move it to the OSD thread.... my apologizes for going off-topic...

Best regards, Marius.