Page 1 of 1

Gdi+ 64 bit (tic's 1.45)

Posted: 05 Feb 2014, 12:32
by alvitawa
What do I have to do to run a compiled script wich uses tic's gdi+ library in 64-bits windows? I have found this gdip_all.ahk, but it doesn't have all the functions I need(outdated). Maybe there's a newer version?

Re: Gdi+ 64 bit (tic's 1.45)

Posted: 06 Feb 2014, 07:06
by Zelio
http://www.autohotkey.net/~Rseding91/Gd ... ip_All.ahk
https://github.com/aviaryan/Clipjump/bl ... ip_All.ahk
Be more specific about your problem....
Also, tic has problem to edit link and update the original thread... maybe encourage him with a mail, can be good to restart his thread here...
http://www.autohotkey.com/board/topic/2 ... ic/page-86

Re: Gdi+ 64 bit (tic's 1.45)

Posted: 07 Feb 2014, 02:43
by alvitawa
Zelio wrote:http://www.autohotkey.net/~Rseding91/Gd ... ip_All.ahk
https://github.com/aviaryan/Clipjump/bl ... ip_All.ahk
Be more specific about your problem....
Also, tic has problem to edit link and update the original thread... maybe encourage him with a mail, can be good to restart his thread here...
http://www.autohotkey.com/board/topic/2 ... ic/page-86
Thx :) The gdip_all you posted works now. But I don't think spamming tic will help, there are already quite a lot of people who asked him.

Re: Gdi+ 64 bit (tic's 1.45)

Posted: 12 Apr 2018, 00:25
by Gerri Wring
alvitawa wrote:
Zelio wrote:http://www.autohotkey.net/~Rseding91/Gd ... ip_All.ahk
https://github.com/aviaryan/Clipjump/bl ... ip_All.ahk
Be more specific about your problem....
Also, tic has problem to edit link and update the original thread... maybe encourage him with a mail, can be good to restart his thread here...
http://www.autohotkey.com/board/topic/2 ... ic/page-86
Thx :) The gdip_all you posted works now. But I don't think spamming tic will help, there are already quite a lot of people who asked him.
thank you (works with gdip_all)