Webpage URL with % sign

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
rzacal
Posts: 2
Joined: 12 Sep 2018, 18:51

Webpage URL with % sign

12 Sep 2018, 19:02

Hi All,

I can open internet explorer and get to a webpage. I have a website for work that has % in it and it gives me the following error when trying to run.

"Error at line 4
The following variable name contains an illegal character: "2fProject+Report"
The program will exit.

2fProject+Report is what follows the % on the url.

Is the % messing the code up? If so, is there a way around it?

I'm using the following code structure.

!space::


run iexplore.exe "http://reports.com/Pages/Report.aspx?It ... ode=Detail"

return
Last edited by rzacal on 13 Sep 2018, 18:15, edited 1 time in total.
iseahound
Posts: 634
Joined: 13 Aug 2016, 21:04
GitHub: iseahound

Re: Webpage URL with = sign

12 Sep 2018, 19:24

Code: Select all

Run % "https://autohotkey.com/boards/viewtopic.php?f=5&t=55642"
rzacal
Posts: 2
Joined: 12 Sep 2018, 18:51

Re: Webpage URL with % sign

13 Sep 2018, 17:39

Thank you. I just realized that it wasn't the = that was the problem. The URL has a % in it.

The link has this structure:

http://reports.com/Pages/Report.aspx?It ... ode=Detail
WingbtZ
Posts: 22
Joined: 09 Aug 2018, 04:41

Re: Webpage URL with % sign

14 Sep 2018, 03:53

Did you get it to work?

else maybe try this:

Code: Select all

!Space::
{
Run, chrome.exe
Sleep, 200
Send, https://autohotkey.com
Send, {Enter}
}
return
garry
Posts: 2626
Joined: 22 Dec 2013, 12:50

Re: Webpage URL with % sign

14 Sep 2018, 05:21

your url seems wrong , as iseahound suggested shoul'd work

Code: Select all

aa:="https://vimeo.com/search?q=jim%20reeves"
run,%aa%
return

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: DataLife, djuga, swrong, try_else_finally, Xeo786 and 33 guests