need help on this script

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Sarah92
Posts: 28
Joined: 02 Nov 2017, 19:02

need help on this script

01 Dec 2018, 03:53

Hello, I'm trying to make a script that will switch tab in Firefox so far I've been able to remap the shortcut. But it works only once the code is below


1::

sendinput {control down}
SendInput {shift down}
SendInput {pgdn down}
gregster
Posts: 5572
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: need help on this script

01 Dec 2018, 03:59

Well, what goes {down} should go {up} again... don't you think?
(Keeping keys pressed will lead to unwanted effects...)

Btw, this key combo seems to move tabs, not to switch between them. Try it without the shift, if you want to just switch tabs.
Sarah92
Posts: 28
Joined: 02 Nov 2017, 19:02

Re: need help on this script

01 Dec 2018, 05:49

gregster wrote:
01 Dec 2018, 03:59
Well, what goes {down} should go {up} again... don't you think?
(Keeping keys pressed will lead to unwanted effects...)

Btw, this key combo seems to move tabs, not to switch between them. Try it without the shift, if you want to just switch tabs.
Thanks a lot I've fixed it. Please is there a way to make this script click like 200 times I've tried loop but can't figure it out. The code is below

shift:: click middle

sleep 1000

send t

^s::suspend

The script is meant for opening links in Firefox I keep it on the link and hit shift it open the link in another tab. Now what i want is that if I press shift it opens that link 200 times
CyL0N
Posts: 211
Joined: 27 Sep 2018, 09:58

Re: need help on this script

01 Dec 2018, 11:13

Ehmmm... that's 200 tabs,somethin's gonna crashhhh,if your' trying to test server load i suggest LOIC(low orbit ion cannon),i don't think i' can to link it though.
But...

Code: Select all

Shift::
SetBatchLines -1
Loop 200
	Click Middle
Return
live ? long & prosper : regards

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: AHKStudent, alexsu, famko, Muzzy and 38 guests