Call a compiled EXE with different parameters Topic is solved

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Peter2
Posts: 243
Joined: 21 Sep 2014, 14:38
Location: CH

Call a compiled EXE with different parameters

02 Aug 2019, 09:10

I want to create an EXE with this behaviour when calling:

"myprog.exe" -->> Message appears: "Please use parameters /b or /g ..."
"myporg.exe /g" -->> starts the EXE and calls a GUI
"myprog.exe /b" -->> starts the EXE and runs without GUi

Where I have to start my investigations? Which topic?
"Byref"?

Thanks in advance!
Peter (AHK Beginner) / Win 7 x64, AHK Version v1.1.22.xx
User avatar
jNizM
Posts: 2503
Joined: 30 Sep 2013, 01:33
GitHub: jNizM
Contact:

Re: Call a compiled EXE with different parameters  Topic is solved

02 Aug 2019, 09:15

See here -> https://www.autohotkey.com/docs/Scripts.htm#cmd (Script Parameters)
[AHK] 1.1.30.03 x64 Unicode | [WIN] 10 Pro (Version 1903) x64 | [GitHub] Profile
Donations are appreciated if I could help you
Peter2
Posts: 243
Joined: 21 Sep 2014, 14:38
Location: CH

Re: Call a compiled EXE with different parameters

02 Aug 2019, 14:12

Thank you!
Peter (AHK Beginner) / Win 7 x64, AHK Version v1.1.22.xx

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], flyingDman, Google [Bot], Joe Glines, MikeyG12, r4961, TAC109 and 72 guests