Not working in window 10 Topic is solved

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
MonuKashyap
Posts: 73
Joined: 06 Jun 2016, 21:32

Not working in window 10

24 Sep 2019, 03:03

I compiled my script and use many times in another computer with windows 7
but in a computer having window 10, my compiled script seems not to work!

can someone help to solve this,
How can I run my compiled script to win 10

I tried..

1. Run as admin
2. Allowing script from windows defender and firewall

Not working!
User avatar
YoucefHam
Posts: 344
Joined: 24 Aug 2015, 12:56
Facebook: https://fb.me/YoucefHamDz
Google: [email protected]
GitHub: YoucefHam
Location: Algeria
Contact:

Re: Not working in window 10

24 Sep 2019, 04:40

:wave: There is always more than one way to solve a problem. ;)
gregster
Posts: 5145
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: Not working in window 10  Topic is solved

24 Sep 2019, 07:00

Is it the same bitness? If you compiled a 64-bit exe, it won't run on a 32-bit Win10.
There is an option in the ahk2exe compiler to use another version for compiling...

Does your script contain dllcalls ?
Are wintitles of relevant programs still the same on Win10 ?
In doubt, show a script that demonstrates the problem.
MonuKashyap
Posts: 73
Joined: 06 Jun 2016, 21:32

Re: Not working in window 10

26 Jan 2020, 08:22

Thanks for the good reply..

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: electrone77, mmmax, nacken012, prakharguptaujn, RubbeH, Xtra and 47 guests