singleinstance Help

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Crusader
Posts: 7
Joined: 13 Dec 2019, 14:33

singleinstance Help

30 Jun 2020, 13:07

Hey,

I use AHK with a CAD program “pytha”

I have always opened the program several times,

Every time I open the next "pytha" I get the single instance notification.

I tried to put my script at the top:

#singleinstance, off
#singleinstance, ignor

But it has no result.

Can you help me avoid this report?
User avatar
joedf
Posts: 7694
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: singleinstance Help

30 Jun 2020, 14:14

Is it just a typo? try without a comma?
#SingleInstance Ignore

and this should be sufficient: #SingleInstance off
Image Image Image Image Image
Windows 10 x64 Professional, Intel i5-8500, NVIDIA GTX 1060 6GB, 2x8GB G.Skill RipJaws V - DDR4 3280 MHz | [About Me] | [ASPDM - StdLib Distribution]
[Populate the AHK MiniCity!] | [Qonsole - Quake-like console emulator] | [LibCon - Autohotkey Console Library] | [About the AHK Foundation]
Crusader
Posts: 7
Joined: 13 Dec 2019, 14:33

Re: singleinstance Help

01 Jul 2020, 03:58

Hey,

i have tried all 3 but have no effect.

I also changed some functions and it worked.

do you know what's going on?

I add the script
Attachments
PYTHA-Script.ahk
(2.45 KiB) Downloaded 9 times

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], boiler, Google [Bot], honarjoo, ktfroy, Toruk and 62 guests