Compliled scripts using COM

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Vh_
Posts: 201
Joined: 17 Mar 2017, 22:06

Compliled scripts using COM

03 Aug 2018, 23:36

Hello,

I've noticed that compiled scripts that have use of COM, will not work without the "autohotkey.exe" file present on a computer that don't have AHK installed. I'm sure there is something within it, but out of curiosity, does anyone know if there is a substitute for this, or just the detailed answer? again, curiosity, not a need.

Thanks,
Vh
AHKStudent
Posts: 890
Joined: 05 May 2018, 12:23

Re: Compliled scripts using COM

04 Aug 2018, 00:29

what OS? What AV is installed?
gregster
Posts: 4921
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: Compliled scripts using COM

04 Aug 2018, 08:01

This sounds strange. Just the file present, somewhere on the computer? What should that do? Since it is not installed, how would the compiled exe even know about and find it (and the compiled exe contains autohotkey.exe anyway)?

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], jarhead, mikeyww, Rohwedder and 43 guests