Use ..\.. for directory?

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
gravanoc
Posts: 7
Joined: 23 Sep 2018, 16:11

Use ..\.. for directory?

26 Nov 2018, 23:57

Please see my attachment for example. I'm confused what the ..\.. signifies when specifying a file path. It is from the IntelliSense script on the Script Showcase. TY!
Attachments
Screenshot_20181126-235134.jpg
Screenshot_20181126-235134.jpg (40.51 KiB) Viewed 367 times
swagfag
Posts: 3005
Joined: 11 Jan 2017, 17:59

Re: Use ..\.. for directory?

27 Nov 2018, 00:03

It means go up 2 directory levels
Pepineros
Posts: 15
Joined: 16 Apr 2018, 17:26
Location: Ireland

Re: Use ..\.. for directory?

27 Nov 2018, 00:44

The script is trying to find the directory where AutoHotkey.chm is stored.I assume it checks up 1 directory level just above where your screenshot cuts off? Then checks up 2 levels, then checks the Program Files folder.
gravanoc
Posts: 7
Joined: 23 Sep 2018, 16:11

Re: Use ..\.. for directory?

27 Nov 2018, 03:02

Thank you for help!

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: catdog557, maxkill, Odlanir, Scoox, Stario, ulraf and 203 guests