script have priority over any program

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
Pochila
Posts: 4
Joined: 25 Apr 2019, 14:59

script have priority over any program

25 Apr 2019, 15:06

I created a simple media keys autokeys to play media player and spotify, but the hotkeys don't work while using most of programs I use, games, open office etc... so far it only works while on desktop and chrome.
is there any way to make the script's hotkeys take priority over anything else?
Osprey
Posts: 453
Joined: 18 Nov 2017, 05:50

Re: script have priority over any program

25 Apr 2019, 18:48

You can elevate the script's process priority with Process, Priority,, High. I'm not sure if it's going to solve your problem, though.
Pochila
Posts: 4
Joined: 25 Apr 2019, 14:59

Re: script have priority over any program

25 Apr 2019, 19:17

Osprey wrote:
25 Apr 2019, 18:48
You can elevate the script's process priority with Process, Priority,, High. I'm not sure if it's going to solve your problem, though.
I'm a bit new to this, should I just copy and paste it on the script and reload it? Cause if so, it didn't work.
One thing I noticed is that windowed games it works, but not fullscreen games and (oddly) open office
Pochila
Posts: 4
Joined: 25 Apr 2019, 14:59

Re: script have priority over any program

25 Apr 2019, 19:30

I fixed it by running the script as administrator. I keep forgetting that uac is still active in this new pc.
thank you for the help tho :D

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: flyingDman, Google [Bot], WilburBr and 157 guests