Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

Advanced Macro Recorder/Editor.

Moderator: Pulover

zopfan
Posts: 3
Joined: 03 Jan 2020, 08:44

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

03 Jan 2020, 08:50

If anyone needs pulover's Macro Creator and he is not able to download the same.
Tell me/PM me, and I'll send the zipped file to you directly.
johnliem
Posts: 9
Joined: 13 Oct 2019, 11:08

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

03 Jan 2020, 10:42

Hello Zophan,

Can you tell me why the keystroke does not work in the recording option, I make a macro via Macro creator with this option but the macro does not add the keystroke I add in the Macro, what have I done wrong
githfk
Posts: 1
Joined: 07 Jan 2020, 01:24

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

07 Jan 2020, 01:31

Good day Sirs,

could you please help me please, I am trying to understand if it possible to
Record a macros -> copy to another PC -> Play macros ( with higher speed )
ofc the problem is in fast copying macros from one device to another one, maybe in future copy from 1 pc to few other PCs,
the option with uploading file somewhere downloading, unpacking and lauching is not accetpable, cause I need to do it less than in 7 seconds
maybe there is some function for such needs?

Kind Regards!
User avatar
hasantr
Posts: 345
Joined: 05 Apr 2016, 14:18
Location: İstanbul

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

13 Jan 2020, 03:25

githfk wrote:
07 Jan 2020, 01:31
Good day Sirs,

could you please help me please, I am trying to understand if it possible to
Record a macros -> copy to another PC -> Play macros ( with higher speed )
ofc the problem is in fast copying macros from one device to another one, maybe in future copy from 1 pc to few other PCs,
the option with uploading file somewhere downloading, unpacking and lauching is not accetpable, cause I need to do it less than in 7 seconds
maybe there is some function for such needs?

Kind Regards!
If you're more specific, maybe we can help.
sebtay
Posts: 1
Joined: 13 Jan 2020, 23:29

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

13 Jan 2020, 23:49

Hi All,

Am very new to this. I have tried installing the application. However, it is not able to run.
I am currently user an office computer for this, as such I am not the admin.

Upon installing The pop-up error says that it required to download additional language.
but when you click the OK button to allow it says that it cannot download the additional language.
but when you run the program as admin.
it doesn't require to download any additional language
it will simply run the program and go to main screen.

Seek help. Thanks!
dipstick5000
Posts: 14
Joined: 21 Jan 2020, 22:01

StringGetPos doesn't work in file loop?

23 Jan 2020, 06:28

"Deprecated: This command is not recommended for use in new scripts. Use the InStr function instead."

I must get the position of a character (a hyphen in this case) in a string, but StringGetPos doesn't work. It always returns -1 no matter what. There is no option for InStr in Macro Creator. What do I do, short of writing the script myself? It seems to work fine when it's not in a file loop. I don't know if this is a Macro Creator issue or not.

By the way, thank you very much for Macro Creator. It's a great tool and a great way to learn AHK.

Code: Select all

filelist := ""
clipboard := ""
counter := 0
resourcefolder := gamepath "\resources"
Loop, Files, C:\Users\gameb\AppData\Roaming\Stencyl\stencylworks\stencylworks\games\01 Resource Test\resources\*.*, F
{
    StringGetPos, poshyphen, A_LoopFileName, -, L12
    MsgBox, 0, , 
    (LTrim
    file name =
    %A_LoopFileName%
    
    hyphen position =
    %poshyphen%
    )
    filelist := 
    (LTrim
    filelist "
    " A_LoopFileName
    )
    counter += 1
}
[Mod edit: [code][/code] tags added.]
dipstick5000
Posts: 14
Joined: 21 Jan 2020, 22:01

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

23 Jan 2020, 06:52

Here's a visual:
File Loop.png
File Loop.png (19.68 KiB) Viewed 1652 times
fredforever
Posts: 1
Joined: 14 Feb 2020, 04:25

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

14 Feb 2020, 04:34

Hi Everyone,

First a big congrats for making this huge soft.
Just this quick post to say I can help with the french translation.
Contact me anytime.

Best,

Fred
Handess39
Posts: 1
Joined: 15 Mar 2020, 18:20

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

15 Mar 2020, 19:11

Is it possible to have a macro that can play solitaire?
User avatar
hasantr
Posts: 345
Joined: 05 Apr 2016, 14:18
Location: İstanbul

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

17 Mar 2020, 15:58

Handess39 wrote:
15 Mar 2020, 19:11
Is it possible to have a macro that can play solitaire?
Of course. You just have to struggle enough for this.
Berxzz
Posts: 1
Joined: 21 Mar 2020, 02:12

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

21 Mar 2020, 03:52

Hi im trying to use the image search to drag and drop an item in game but the image search is not working how can i fix this? heres my current settings

update:the image search works but im having trouble searching an image in game
Attachments
3.png
3.png (29.55 KiB) Viewed 465 times
2.png
2.png (47.77 KiB) Viewed 465 times
wwww.png
wwww.png (8.89 KiB) Viewed 465 times
IssaMe
Posts: 1
Joined: 31 Mar 2020, 09:43

Re: Pulover's Macro Creator v5.0.5 - The Complete Automation Tool

31 Mar 2020, 15:01

Hi There,

Ok, killed previous content of this post as I found out that most of these issues are caused by key state flags being left in an unknown state (e.g. Ctrl key flag denoting it is still down even when it's not, etc)

This makes me wonder, is there a tool that will globally reset the state flags of all special keys ? (shift/alt/control and the like)

And another question, I tried finding this in the help file and ahk docs but can't find anything that sounds like it is possible.
I've created a macro that makes heavy use of feeding keystrokes into a program.
This works ok but it has as drawback that I can't do anything else while the macro is running to not interfere with where those keystrokes end up.

Is it possible to send keystrokes to a specific program, active or not? So that I can continue using the computer while the macro is running?
I could insert WinActivate's before every keystroke but that causes too much interference with what I am doing with other programs (e.g. constantly stealing focus)

Return to “Pulovers Macro Creator”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests