Pulover's Macro Creator v5.3.0 - The Complete Automation Tool

Advanced Macro Recorder/Editor.

Moderator: Pulover

gilliduck
Posts: 265
Joined: 06 Oct 2014, 15:01

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

16 Jul 2015, 05:34

jNizM wrote:
gilliduck wrote:
Tsubasa wrote:*that moment when you open a script with the program and it lags a lil, then you do some editing, export to ahk & then save, then notice an error pop-up----*
http://puu.sh/iVCwr/6dfb83fcb3.png

seriously, why does this program lag so much and it just destroys itself when it does, lost so many hours of making scripts here because of this multiple times

My work flagged that link as spyware FYI
Its a normal image for me
Ok, mine work firewall was probably being overly touchy. It flagged it as containing Spyware.Exploit.Misc.MU (still does FYI).
b0dhimind
Posts: 7
Joined: 20 May 2015, 11:41
Facebook: AhmedIsAwesome

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

26 Jul 2015, 20:39

Anybody have any luck with doing a simple mouse move?

Having trouble getting the click part of this to work..:

Code: Select all

MouseGetPos, outputvarx, outputvary
Sleep, 100
CoordMode, Pixel, Screen
ImageSearch, FoundX, FoundY, -1361, 366, -175, 1016, Z:\Desktop\2015-07-26_181048.png
If ErrorLevel = 0
	Click, %FoundX%, %FoundY% Left, 1
Sleep, 100
Click, outputvarx, outputvary, 0
I just want to click something and have the mouse move back to where it is!
2muchacid

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

03 Aug 2015, 09:32

What is the correct way to play Macros inside a macro?

I'm having some problems trying to make a Macro that runs other small Macros I created.

I believe the correct way to add a "Run Macro" command is "Run / File..." and then I select the Macro I have saved as a file.

My Macro (that I want to use to run the other smaller Macros) looks like this:

Run, C:\Users\Admin\Documents\Pulover Macro\1st_Macro.pmc
Run, C:\Users\Admin\Documents\Pulover Macro\2nd_Macro.pmc
Run, C:\Users\Admin\Documents\Pulover Macro\3rd_Macro.pmc
...

But when I try to play this Macro it doesn't work. Also the main window of Pulover's opens one of the other small Macros I want to run, and displays its content in the main window.

How do I get this to work? Thanks!
Yoshimu
Posts: 37
Joined: 14 Nov 2014, 09:02

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

06 Aug 2015, 14:56

Tsubasa wrote:*that moment when you open a script with the program and it lags a lil, then you do some editing, export to ahk & then save, then notice an error pop-up----*
http://puu.sh/iVCwr/6dfb83fcb3.png

seriously, why does this program lag so much and it just destroys itself when it does, lost so many hours of making scripts here because of this multiple times
You should export macro to AHK script ;) but, i had tje same thing, that's why i save few times my macro. e.g this somethimes happens when u close PCM or restart PC with open PCM.

But i found sollution to prevent to lose macro. After u save ur macro, open that file you save with notepad and check if there is everything. If not, and in PCM you have everything, just edit one thing in any line, than save again, than again check in notepad.
bertelu
Posts: 3
Joined: 13 Aug 2015, 10:48

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

13 Aug 2015, 11:05

Hey Pulover, looks to me that i have problems in imagesearch loop
i did searched for an image and i've checked "repeat untill found"
here is the code

Code: Select all

Loop
{
	CoordMode, Pixel, Screen
	ImageSearch, FoundX, FoundY, 0, 0, 1920, 1080, C:\screenshot\Screenpresso\screenshot_09 del 13-08-2015.png
	If ErrorLevel = 0
	{
		MsgBox, 49, Continue?, Image / Pixel Found at %FoundX%x%FoundY%.`nPress OK to continue.
		IfMsgBox, Cancel
			Return
	}
}
Until ErrorLevel = 0

the strange is that i got at least 3 occurence of the same image (actually is a grid with multiple rows) but looks that he find only the first
where do i'm wrong?
in the screeshot attached i'm searching for "Open"
Attachments
screenshot_06 del 13-08-2015.png
screenshot_06 del 13-08-2015.png (1.4 KiB) Viewed 7213 times
bromptonista

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

15 Aug 2015, 12:50

Hi, Chrome seems to think Macro Creator is malware - have you taken it up with them?
papusale
Posts: 12
Joined: 18 Aug 2015, 11:24

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

18 Aug 2015, 11:34

I need some help with the following:

I would like to create a macro that would automatically run all files with a certain extension type (.xlsx) within a directory.
Additionally I would like to include some keystrokes for each .xlsx file

Here's an example of what I mean:

Parent directory with all files: C:\Feeds

Run: C:\Feeds\Aut\feed1.xlsx
*Key-stroke*
*Key-stroke*
*Key-stroke*
Run: C\Feeds\Bant\feed2.xlsx
*Key-stroke*
*Key-stroke*
*Key-stroke*
etc......

Could somebody kindly inform me on how to do this?

Thank you.
bleedkrieg
Posts: 7
Joined: 20 Aug 2015, 05:40

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

20 Aug 2015, 05:44

Hiya. Can someone edit the source so that it can inverse the entire macro? Like this:

1
2
3

becomes
3
2
1

Thanks.
TheBullfrog
Posts: 3
Joined: 27 Aug 2015, 10:00

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

27 Aug 2015, 10:11

I have this weird problem where when I try to click anywhere on the program it gives me the ding error sound as if there's a pop and I'm clicking the background (even though I already closed all the popups). There are other issues like lag and I usually can't click on the file toolbar at the top (when it finally doesn't to the ding error I still can't click anything). There's no way for me to use the program. I'm running Windows 8.1 and this is the first program I've had a problem like this with.

If anyone could help I'd be extremely thankful. It doesn't seem like anyone else has this problem either.

OR is there an alternative program I can use. I have two requirements: it must be capable of recording mouse movements. It must use the ahk language so I can edit it afterwards to tweak a few things to the way I want them.
User avatar
michaelbeijer
Posts: 40
Joined: 04 Oct 2014, 08:01
Google: https://plus.google.com/+MichaelBeijer/
Location: Hastings, UK.
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

08 Sep 2015, 14:16

Hi there, just tried to download your program but Chrome blocked it and freaked it saying it's UNSAFE. I doubt it, but just thought I'd ask.

Michael
User avatar
michaelbeijer
Posts: 40
Joined: 04 Oct 2014, 08:01
Google: https://plus.google.com/+MichaelBeijer/
Location: Hastings, UK.
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

08 Sep 2015, 14:30

I keep having this weird problem, where whenever I have Macro Recorder running, and try to record what I'm doing, the Alt key won't work. Does anyone have any experience with this problem?

Michael
User avatar
Blackholyman
Posts: 1292
Joined: 29 Sep 2013, 22:57
Facebook: socialjsz
Google: +Jszapp
Location: Denmark
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

08 Sep 2015, 14:33

Nothing new or I have at least see something like this before, most likely a false positiv.

On the other problem unsure have not used it in a very long time
Also check out:
Courses on AutoHotkey

My Autohotkey Blog
:dance:
User avatar
michaelbeijer
Posts: 40
Joined: 04 Oct 2014, 08:01
Google: https://plus.google.com/+MichaelBeijer/
Location: Hastings, UK.
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

08 Sep 2015, 16:18

Thanks Blackholyman. Yeah, I just switched off Avast! temporarily and downloaded and installed it anyway. Looks safe to me.

But that Alt problem is REALLY annoying, because it means I can't create any macros that require an Alt. If Macro Recorder is closed, pressing alt does what it ought to: the File menu item is highlighted, and allows me to then navigate through the various menu items. However, if Macro Recorder is open, pressing Alt only works briefly, and to make it stick I have to keep it pressed down, which obviously messes everything up.

Michael
ipapun
Posts: 1
Joined: 15 Sep 2015, 15:52

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

15 Sep 2015, 15:56

Hi all, srry for this noob qustion, but I created a Macro for my game, but It only work if the game is active, I want to minimize the game and work on other things while the macro work with that specific window. Is it possible?? How I can do it?
mapel

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

16 Sep 2015, 03:56

Wanted to post a little problem that occured to me:

I am using two computers and therefor a KVM-switch. That switch has a passthrough function for the mouse, so that my logitech mouse gets recognized and I can use all the additional functions of it. When I switch computers the device gets disconnected from one and connected to the other computer. This crashes the Macro Creator.
As the switch has a function to simulate the mouse, which stays connected, I could mitigate that issue.
I could not reproduce the problem with a device directly connected to the computer, but wanted to you inform you anyway.

Kind regards

PS: the chrome and firefox virus warning is a little bit annoying
PPS: your software is great, thanks for all you afford :bravo: :dance:
User avatar
tank
Posts: 2839
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

01 Oct 2015, 10:43

pulover-
I have tried you by PM and Email. macrocreator.com is flagging as a malicious site
pulover.png
It is our beleif that it is the site itself that is infected not your application. we want to offer you a solution to this. Please PM me as we will otherwise have to take action on our own soon
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Check Out WebWriter
Thanks Tank :thumbup:
User avatar
joedf
Posts: 7770
Joined: 29 Sep 2013, 17:08
Facebook: J0EDF
Google: +joedf
GitHub: joedf
Location: Canada
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

01 Oct 2015, 11:14

im thinkin we could maybe spare some host space for this, or something ;)
User avatar
michaelbeijer
Posts: 40
Joined: 04 Oct 2014, 08:01
Google: https://plus.google.com/+MichaelBeijer/
Location: Hastings, UK.
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

01 Oct 2015, 12:25

Both Chrome and Firefox report macrocreator.com as being dangerous. I have uninstalled the program for the time being as this is a work computer and I can't risk it. Hope it's not too late already.

It would be nice if the developer could chime in here and tell us what's going on.
User avatar
tank
Posts: 2839
Joined: 28 Sep 2013, 22:15
Facebook: charlie.simmons.7334
Google: ttnnkkrr
GitHub: ttnnkkrr
Location: Irving TX
Contact:

Re: Macro Creator v4.1.3 - Automation Tool (Recorder & Writer)

01 Oct 2015, 12:56

we think its some banners on the page to blame
We are troubled on every side‚ yet not distressed; we are perplexed‚
but not in despair; Persecuted‚ but not forsaken; cast down‚ but not destroyed;
https://www.facebook.com/ahkscript.org
If you have forum suggestions please submit a pull request
Check Out WebWriter
Thanks Tank :thumbup:

Return to “Pulovers Macro Creator”

Who is online

Users browsing this forum: Pulover and 2 guests