Visual Studio Code: How go get "Outlining" (Function Browser?)

Discuss features, issues, about Editors for AHK
freespacing
Posts: 137
Joined: 28 Sep 2016, 11:14
Contact:

Visual Studio Code: How go get "Outlining" (Function Browser?)

Post by freespacing » 15 Apr 2019, 14:32

Yesterday I installed VS Code to see what the fuss is all about.
The great surprise with AHK is that within minutes, its Language search box lets you download language schemes for AHK. The search provides two: by SLevesque and CWeijan.
As far as making you code pop, they are beautiful.

What doesn't work out of the box, however, is code outlining: the menu that should let you browse the functions in your code doesn't get populated. Of course that's key functionality if you have really long files.

Has anyone here been successful in getting what VS calls Outlining (a "function browser" feature) to work?
nutnutwin
Posts: 18
Joined: 28 Aug 2019, 07:25

Re: Visual Studio Code: How go get "Outlining" (Function Browser?)

Post by nutnutwin » 05 Jun 2020, 16:23

Yeah, would be great to have a plugin/workaround

like # in markdown
nutnutwin
Posts: 18
Joined: 28 Aug 2019, 07:25

Re: Visual Studio Code: How go get "Outlining" (Function Browser?)

Post by nutnutwin » 11 Dec 2020, 23:30

wonder if anyone has worked out a workaround?
User avatar
boiler
Posts: 6842
Joined: 21 Dec 2014, 02:44

Re: Visual Studio Code: How go get "Outlining" (Function Browser?)

Post by boiler » 12 Dec 2020, 07:33

I use GoToTilla with VS Code, and it works great.
Post Reply

Return to “Editors”