PMC image not working

Advanced Macro Recorder/Editor.

Moderator: Pulover

WolvMarine
Posts: 4
Joined: 15 Jan 2021, 16:40

PMC image not working

Post by WolvMarine » 15 Jan 2021, 16:50

Screenshot (148).png
Screenshot (148).png (117.94 KiB) Viewed 146 times
PMC's Window and Image search/capture does not function/work on this dialogue box. Right click doesn't work. I used AHK's WindowSpy to get Window title info but not sure how to get PMC to take image snapshot?
User avatar
Pulover
Posts: 542
Joined: 29 Sep 2013, 19:51
Location: Brazil
Contact:

Re: PMC image not working

Post by Pulover » 15 Jan 2021, 17:11

I can't help with outdated versions. Please, update to the latest version and give more details about the problem.
Rodolfo U. Batista
Pulover's Macro Creator - Automation Tool (Recorder & Script Writer)
WolvMarine
Posts: 4
Joined: 15 Jan 2021, 16:40

Re: PMC image not working

Post by WolvMarine » 16 Jan 2021, 00:05

Pulover wrote:
15 Jan 2021, 17:11
I can't help with outdated versions. Please, update to the latest version and give more details about the problem.
HI, sorry I had thought I had the current copy since I download it not too long ago. I will download the latest and see if I still have the problem. Thanks for such a quick response.
WolvMarine
Posts: 4
Joined: 15 Jan 2021, 16:40

Re: PMC image not working

Post by WolvMarine » 26 Jan 2021, 13:24

Pulover wrote:
15 Jan 2021, 17:11
I can't help with outdated versions. Please, update to the latest version and give more details about the problem.
Hi, sorry it took so long to get back to yall. The error message in question was a bug in the bot it was addressed and the error message and crash ceased.

Question though, the bot is written in AutoIt is it similar enough to AHK that they should work well together on the same PC?

Thank you for all your work. I've been using PMC for years and its a great tool for folks don't want to get too deep into programming. Wonder if Python will be your next project?
Post Reply

Return to “Pulovers Macro Creator”