Can I run AHK on a Mac that is running Windows with Parallels?

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
omar
Posts: 390
Joined: 22 Oct 2015, 17:56

Can I run AHK on a Mac that is running Windows with Parallels?

17 Jun 2016, 20:18

Has anyone done this before?
Does it work?
Any drawbacks?

Thanks.


Omar
User avatar
Capn Odin
Posts: 1298
Joined: 23 Feb 2016, 19:45
Location: Denmark

Re: Can I run AHK on a Mac that is running Windows with Parallels?

17 Jun 2016, 20:22

I don't think you need anything beyond the ability to run C and having the correct dll files.
Please excuse my spelling I am dyslexic.
lexikos
Posts: 6483
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
GitHub: Lexikos

Re: Can I run AHK on a Mac that is running Windows with Parallels?

20 Jun 2016, 03:22

AutoHotkey runs on Windows. It doesn't care what kind of system Windows is running on.

AutoHotkey doesn't require anything other than the base components which are included in the OS and are required for the OS to function.

@Capn Odin: You don't run C. C is a language. Some programs require a specific version of the C runtime to be installed; AutoHotkey does not.

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: flyingDman, Google [Bot], Kobaltauge and 127 guests