Key don't recognized in-game Topic is solved

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
diegobh00
Posts: 4
Joined: 04 Dec 2019, 18:17

Key don't recognized in-game

04 Dec 2019, 18:24

I'm running the script:

Code: Select all

Pause::
RepeatKey := !RepeatKey
If RepeatKey
	SetTimer, SendTheKey, 300	; The "100" here is the number of milliseconds between repeats.
Else
	SetTimer, SendTheKey, Off
Return

SendTheKey:
SendInput {LWin}
Return
It' working only if i ALT+TAB to win, start script (pressed Pause key) so I alt+tab back to the game screen. But if i want to stoip, i've to alt+tab again to windows.

I want press Pause key in-game and the scripts starts/stop.

I've already tried with window mode, full screen and window fullscreen. Tried run the script with adm priviles too.

The game is Arma 3.

How fix it, please?


Thank you!
User avatar
Xtra
Posts: 1526
Joined: 02 Oct 2015, 12:15

Re: Key don't recognized in-game  Topic is solved

04 Dec 2019, 20:16

Pause key is probably an in game key.
Create "pass-through" hotkeys

For example, the left mouse button can trigger a hotkey action even while the click itself is being sent into the game normally (syntax: ~LButton::).
Try:
~Pause::
diegobh00
Posts: 4
Joined: 04 Dec 2019, 18:17

Re: Key don't recognized in-game

04 Dec 2019, 23:20

Xtra wrote:
04 Dec 2019, 20:16
Pause key is probably an in game key.
Create "pass-through" hotkeys

For example, the left mouse button can trigger a hotkey action even while the click itself is being sent into the game normally (syntax: ~LButton::).
Try:
~Pause::
OMG!!!
Thank you very much!!!

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: dave444344, dead_line, Google [Bot], spencer and 207 guests