Why is my second Gui not opening?

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
CorruptingNostalgia
Posts: 8
Joined: 17 Apr 2020, 08:44

Why is my second Gui not opening?

07 Sep 2020, 14:11

There is a problem with my script:

Code: Select all

Gui, Add, Text, ,F1 to Pause/Unpause and F2 to Exit this script. Made by Me
Gui, Add, Button, gGUIClose, Ok
Gui, Show, Center, Instructions
Return

GUIClose:
Gui, Destroy
Return

Gui, Show , w200 h100, Hold To Click Application
gui, add, text, section, Start/Pause Hotkey:
Gui, Add, Hotkey, vChosenHotkey
gui, add, text, section, Intervals:
Gui, Add, Edit, r1 vMyEdit w100 number, Milliseconds
return
Whenever you execute the script, it causes the second gui to not appear after you press ok to the first one.

Can someone fix it so that the second gui will only appear when you close the first one/ press ok.

Thanks in advance
Last edited by BoBo on 07 Sep 2020, 14:59, edited 1 time in total.
Reason: Added [code][/code]-tags.
garry
Posts: 2457
Joined: 22 Dec 2013, 12:50

Re: Why is my second Gui not opening?

07 Sep 2020, 15:04

example

Code: Select all

Gui, Add, Text, ,F1 to Pause/Unpause and F2 to Exit this script. Made by Me
Gui, Add, Button, gA1, Ok
Gui, Show, Center, Instructions
Return
A1:
Gui, Destroy
;Return
Gui, Show , w200 h100, Hold To Click Application
gui, add, text, section, Start/Pause Hotkey:
Gui, Add, Hotkey, vChosenHotkey
gui, add, text, section, Intervals:
Gui, Add, Edit, r1 vMyEdit w100 number, Milliseconds
return
Guiclose:
exitapp
esc::exitapp

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: c7aesa7r, mcl, mikeyww, QreQy, roonyrooxcess, yawikflame, zoinho and 36 guests