To keep a game windowed active

Get help with using AutoHotkey and its commands and hotkeys
takayo97
Posts: 62
Joined: 09 Jun 2018, 16:30

To keep a game windowed active

04 Jan 2020, 17:18

I want to keep a running game windowed on active, to prevent my mouse clicked on the desktop accidentally.

Code: Select all

settimer, ontop, 500

ontop:
    WinActivate ahk_exe Diablo III64.exe


The timer is not working the script run once only
gregster
Posts: 5367
Joined: 30 Sep 2013, 06:48

Re: To keep a game windowed active

04 Jan 2020, 17:45

https://www.autohotkey.com/docs/commands/SetTimer.htm#Remarks wrote:To keep a script running -- such as one that contains only timers -- use #Persistent.
I don't know your exact scenario - if it's a fullscreen window, perhaps you only need Winset with the subcommand AlwaysOnTop... Winset, AlwaysOnTop, On, ahk_exe Diablo III64.exe.
takayo97
Posts: 62
Joined: 09 Jun 2018, 16:30

Re: To keep a game windowed active

05 Jan 2020, 21:01

My lcd monitor is 19:10 which it's resolution is 1920x1200
I'm playing games in windows bordless mode, which is a small portion of desktop will shown at the top.
Sometimes it will miss click the desktop and lost the game window focus

Return to “Ask For Help”

Who is online

Users browsing this forum: Ernimg, Google [Bot], mikeyww, QreQy, Yozora, zoinho and 46 guests