debugging? with AHK Studio

Editor for AutoHotkey written completely in AutoHotkey.

Moderator: maestrith

User avatar
SL5
Posts: 876
Joined: 12 May 2015, 02:10
GitHub: sl5net
Contact:

debugging? with AHK Studio

15 Feb 2018, 14:59

hi is newest version little buggy?

I just tested ahk Studio. I was surprised how fast it open and how much functionality it has. And the Intellisense is really good. very good with parameter!. But debugging works not as expected.
variables was not updated. i stored it as video. could upload it soon

https://youtu.be/yBFN4Hi7sTA
Attachments
2018-02-15 21_00_24-AHK Studio - _H__download_AHK-Studio-master_Untitled_Untitled1.ahk.png
2018-02-15 21_00_24-AHK Studio - _H__download_AHK-Studio-master_Untitled_Untitled1.ahk.png (42.28 KiB) Viewed 1567 times
DRocks
Posts: 525
Joined: 08 May 2018, 10:20

Re: debugging? with AHK Studio

05 Mar 2019, 07:29

Hello, can any one please explain to me a normal debugging process?

I think I have no idea how to properly debug my scripts so I am constantly using msgboxes and waste of time stuff.
I'd appreciate any help regarding particularly AHK studio and its available functions.

Thank you :)

Return to “AHK Studio”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests