What feature is it? Topic is solved

Get help with using AutoHotkey (v2 or newer) and its commands and hotkeys
User avatar
V2User
Posts: 195
Joined: 30 Apr 2021, 04:04

What feature is it?

Post by V2User » 22 Nov 2023, 21:01

image.png
image.png (14.9 KiB) Viewed 385 times
What is about this feature with static usage in alpha.3. I cannot find information about it in the announcement board of our forum nor in the latest documention of alpha version. Could someone explain more?
code:

Code: Select all

static f(){
	
}

lexikos
Posts: 9635
Joined: 30 Sep 2013, 04:07
Contact:

Re: What feature is it?  Topic is solved

Post by lexikos » 09 Dec 2023, 00:56

Functions can be declared static only when inside other functions. In your screenshot, static is shown as an error (presumably) because it is not inside another function.

The warning about the feature is due to "cascade failure"; i.e. because static was not recognized as a modifier for the function named get, the subsequent warning is assuming that the remainder of the line is an expression containing a function definition expression. That is the feature it is referring to.

User avatar
V2User
Posts: 195
Joined: 30 Apr 2021, 04:04

Re: What feature is it?

Post by V2User » 10 Dec 2023, 00:27

lexikos wrote:
09 Dec 2023, 00:56
The warning about the feature is due to "cascade failure"; i.e. because static was not recognized as a modifier for the function named get, the subsequent warning is assuming that the remainder of the line is an expression containing a function definition expression. That is the feature it is referring to.
I think they are what you describe. :thumbup: Thanks for your answer.

Post Reply

Return to “Ask for Help (v2)”